Търсене

Виж профил

Месарница Варна

Месария Баш & Месони работи с основен доставчик на свинско трупно,агнешко трупно и телешко трупно  Екопродукт ЕООД гр.Силистри.

Месото е от селектирани породи животни с български произход и се транжира директно пред клиента.

От скоро се предлага говеждо зряло месо от породата Black Angus, като витрината за зреене е разположена в търговската част, така че клиента може да следи процеса на зреене.

По собствена рецепта се приготвят различни видове кюфтета/агнешко, телешко, конско, св.вратно кюфте, разнообразие от наденички, овкусени пържоли и ребърца, шишчета, рула и др. месни заготовки.

Във витрината със сурово сушени деликатеси са изложени луканки, суджуци, филета, пастърми, шунка от бут, свински кренвирш. Всичко това е приготвено от български натурални подправки и внимателно подбрани късове месо, за да се получи най-добрия продукт. Процеса на сушене също може да се наблюдава от клиента, защото сушилнята е със стъклена преграда към търговската част.

Топлата витрина на магазина работи от Понеделник до Петък, като всеки ден има богато разнообразие от салати, готвени ястия, супа, аламинути и домашен десерт. Използват се само пресни зеленчуци, натурални подправки и най-важното-свежи меса!

За улеснение на клиента се приемат всякакви предварителни поръчки.

Opening Hours

Понеделник

от 09:00 до 19:30 часа

Вторник

от 09:00 до 19:30 часа

Сряда

от 09:00 до 19:30 часа

Четвъртък

от 09:00 до 19:30 часа

Петък

от 09:00 до 19:30 часа

Събота

от 09:00 до 18:00 часа

Неделя

от 09:00 до 18:00 часа

Свържете се със собственика