Търсене

Виж профил

Заведение за диетично хранене

Перфектната диета не съществува и няма шаблон, който да работи за всеки!

Както в бизнеса едни се раждат богати, а други трябва да работят здраво, за да ги стигнат, така и в спорта едни са благословени с генетика, други се трудят да постигат резултати.

За една година водещи проучвания са стигнали до заключението, че всички диети(палео, кето, ВВД, месоядна и т.н) са имали еднакъв резултат в отслабването без съществени разлики.

Едно отличава успешните хора от другите и това е подготовката. Планът за действие или в случая , когато говорим за диети и физическа форма-храната и спазването на режим.

Винаги да имаш под ръката, в хладилника или дадена фирма да ти приготвя менюто, ти вещае успех.

Знам колко е трудна цялата хамалогия с приготвянето, затова пуснах фитнес меню, което човек може да си направи, а ние изцяло да се съобразим с предпочитанията, както и да измерим всичко до последният грам.

Ако не сте наясно с изготвянето на режим, ще помогнем.

Дали сте атлет(културист, кросфитър, футболист, тенисист…) или искате да се чувствате добре и във форма.. храната, сънят/почивката и тренировките ви предвещават успеха!

Средства за продуктите не се спестяват, възможно най-качествената и прясна храна се купува от топ източници!

Кaто опитате ще се убедите!
А и най-вече, ще дадем пример на подрастващите и ще изградим едни навици относно храненето, които ще им помагат цял живот!

Ако времето ви е ограничено, а искате качествен обяд, вечеря или целодневно хранене, може да си направите заявка. Предлагаме голямо разнообразие от риби, месо и зеленчуци. Приемаме заявки за целодневно меню, неангажиращо за всеки ден или цялата седмица, а когато е удобно на клиента.

CM’s Beef & Fish предлага изгтовяне на хранителен режим с цел отслабване, покачване на мускулна маса или поддържане на постигната форма. Поръчка на здравословна храна при нас, в определен грамаж на отделните макроси, е чудесна опция за спортисти и културисти.

Предлагаме доставка на обяд и вечеря до офиси, салони, фитнеси и домове.