Магазин за дрехи втора употреба „Believe“

Дрехи втора употреба екстра качество | Дрехи втора употреба | Магазин за дрехи втора употреба Лом

Контакти


Адрес

гр. Лом, ул.Пирот 2 до ОУ „Константин Фотинов“

GPS

43.817765622228, 23.237541566357

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

от 09:30 до 17:30ч.

вторник

от 09:30 до 17:30ч.

сряда

от 09:30 до 17:30ч.

четвъртък

от 09:30 до 17:30ч.

петък

от 09:30 до 17:30ч.

събота

от 09:30 до 14:00ч.

неделя

Почивен ден

Място за реклама


В Магазин за дрехи втора употреба „Believe“ разбираме, че модата е начин за самоизразяване и уникален начин да изразим своя стил. Затова сме създали магазин, където можете да намерите както втора употреба дрехи, така и нови аксесоари, които са в съответствие с последните модни тенденции.

Нашата колекция от втора употреба дрехи предлага уникални и стилни артикули, които са готови да бъдат отново облечени с любов. Това е идеалният начин да откриете уникални и устойчиви модни комбинации, които са различни от търговските вериги и ще ви позволят да изразите своя индивидуален стил. Нашите дрехи втора употреба са внимателно подбрани и се грижим да предоставим само качествени и модерни предложения на нашите клиенти.

В Магазин за дрехи втора употреба „Believe“ отдаваме голямо значение на качеството и стилът на предлаганите продукти. Нашите екипи са винаги на разположение, готови да ви консултират и помогнат в избора на най-подходящите дрехи и аксесоари за вас. Вниманието към детайлите и персоналното обслужване са от съществено значение за нас.

Посетете Магазин за дрехи втора употреба „Believe“ в град  гр.Лом ул.Пирот 2 до Основно училище „Константин Фотинов“ и се открийте в света на модата и стила. Бъдете в крак с последните модни тенденции и открийте уникални модни комбинации в нашия магазин за дрехи втора употреба и аксесоари.

Дрехи втора употреба екстра качество –  гр.Лом ул.Пирот 2 до Основно училище „Константин Фотинов“

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *