Търсене

Виж профил

Магазин с безглутенови продукти Бургас

Biodar Organic Burgas e истински Оазис за всеки посетил го. Това е една много дълго обмисляна възможност за чудесно местенце, където всеки човек да открие своето здравословно и необходимо късче любов, усмивка и качествени продукти.

На едно място са събрани:

1.Хранителни продукти – фермерски и био производство. Всичко е предварително опитано, проучено, преди да бъде заредено.

В добре заредената витрина на Биодар можеш да откриеш – високо качество зрели сирена /козе, овче, краве и биволско/, зрял кашкавал / краве и овче/, родопски специалитет като Брънзата, масло, кисели млека. Работим и с няколко ферми, със затворен цикъл, при производство на месни продукти  – Черга, Странджа Сакар, Заешка къща, Меззето. Всички те са с малко производство,разположени са в екологично чисти райони в България.

Любими на всички са пастетите от месо, най-различни видове – свинско, пилешко, пуешко, конско, телешко, заешко и свинско с трюфел. Предлагаме и различни консервирани меса, по технологията от едно време – телешко, заешко, свинско, пуешко и пилешко месо.

Колбасите в Биодар са на особена почит – с относително кратки срокове са, поради липсата на консерванти.

Предлагането отново е за всеки вкус – от шунката и кренвиршите за децата до суджука и хубавите мезета за големите. Държим и на предлагането на различни видове животински бульони – за готвене и директна консумация.


Без месо и без мляко, веган


Помислили сме и за хората, които се хранят без месо и без лактоза – във витрината ни ще откриеш: различни видове сирена, кашкавали, кремове за мазане и слакиши, без мляко, без захар. Работим с производители като: Жива храна, Violife, Delishu, Better.

За хората, приготвящи си храната и десертите вкъщи предлагаме широка гама от брашна, зърнени продукти, смеси за пудинги, за кексове, за палачинки, семена и много богат избор от студено пресовани масла, олиа, оцети, сол. Богата колекция от тахани, зареждаме ги от производител. Разнообразие от ядкови млека, мед, чайове, сокове и веган кремове за мазане.

Нещо много интересно – в Биодар ще откриеш веган протеинови барчета и бонбони, ръчно изработени.


Без глутен!


В Биодар ще окриеш богат набор от продукти, без глутен. Както за директна консумация, така и за приготвяне в домашни условия. Предлагаме асортимент  на производители като: Better, Schar, Amisa, Noglut, Orgran и други.

Какво безглутеново има в Биодар?

* Макарони, спагети, кори за лазаня, различни зърнени, граноли, овесени ядки, смеси за кекс, за палачинки, за сладкиши, за други печива. Имаме различни видове безглутенов хляб, както и богат избор от безглутенови брашна за тези, които сами си го приготвят у дома. Нещо, което е много вървежно при нас са и тортите , без глутен и без захар на Baci dolci deserts. Много клиенти избират тези вкусни торти за своите поводи, за гости или просто за почерпка на семейство и близки хора.

Без глутен ще откриеш и най-различни бисквити, вафли, курабийки.


Без захар!


Помислили сме и за Диабетиците и за хората, хранещи се нисковъглехидратно. Богат избор от зърнени, сладки и торти.

Opening Hours

Понеделник

от 09:00 до 19:00ч.

Вторник

от 09:00 до 19:00ч.

Сряда

от 09:00 до 19:00ч.

Четвъртък

от 09:00 до 19:00ч.

Петък

от 09:00 до 19:00ч.

Събота

от 10:00 до 17:00ч.

Неделя

Почивен ден