Търсене

Виж профил

Био Магазин Тервел

Нашата история започна през пролетта на 2021г.

Да ви се представя с няколко думи. Казвам се Милена Ивановa( Mileyn), по образование съм Инженер и имам една прекрасна дъщеря Велина, която е студентка в Медицинския университет във Варна. Тя паралелно с образованието си работи и с мен.

През 2021г.- Тогава бях запленена от страхотните аромати на Federico Mahora, които ги получавах от Полша. Те се изработват с висококачествени натурални етерични масла и са достъпни, като алтернативен вариант на любимия ви скъп аромат.

Много харесвани от хората, парфюмите ги изпращахме по цяла България. След това увеличихме асортимента с козметика и хранителни добавки.

По принцип аз обичам здравословния начин на живот. Не ми харесва, че в магазините има много храни, пълни с химия. Трудно е да се намерят продукти без пестициди, синтетични (изкуствени) оцветители, хидрогенирани мазнини и т. н. Тази химия се натрупва в тялото и така се блокира имунната система, клетките се тормозят и рано или късно се разболяваме.

Мечтаех си да можем да използваме чисти продукти и храна полезна за тялото ни, както едно време прадедите ни са използвали чиста храна.

Есента на 2022г. ми хрумна една идея, за създаване на бранд с био продукти. И така от ноември 2022г. се появи BIO FUTURE By Mileyn.

Ние имаме за цел да покажем на хората повече за ползите от био храните и как да ги приготвя и съчетава. Как по лесен и достъпен начин да бъдат здрави и с повече енергия.

Всички заслужаваме да живеем един по- добър живот изпълнен с радост, жизненост и оптимизъм. Добра енергия, добро здраве!

„Нека храната ви бъде лекарство и лекарството — храна!“ – Хипократ