Търсене

Виж профил

Бистро Казанлък

Бистро Светица е уютно заведение с чудесна кухня, разположено с град Казанлък. Заведението е предпочитано от жителите и гостите на града, благодарение на отличното обслужване и топлата атмосфера.

В менюто на бистро Светица ще откриете любимите ви ястия от българската традиционна кухня, приготвени по стара рецепта с пресни и качествени продукти, дело на български производители с афинитет към истинския български вкус.

Бистро Светица работи всеки ден и с нетърпение кани своите гости да посетят заведението и да се насладят на вкусна храна и чудесно обслужване.

Бистро „Светица“ намиращо се на главен път Е85 между град Крън и град Шипка. Заведението е с капацитет 150 места, българска традиционна кухня, детски парк и голям паркинг с крайпътна чешма. В менюто ни пресъства Телешки дроб по одрински, домашни сухи мезета

Ние от Бистро „Светица“ сме в ресторантьорския бизнес вече повече от 20 години, Доказали сме се във времето и знаем, че най-важното за нашите клиенти е храната да е с неповторим вкус и на добра цена. Обслужваме клиентите си с качество и традиции, носени от поколение на поколение.

При нас може да намерите всичко това, дори и нещо повече… Магията на българската кухня събрана на едно място, съчетаваща вкусове от всички райони в България.В менюто ни присъства Телешки дроб по одрински, домашни сухи мезета, уникална шкембе чорба и много други апетитни предложения.

Работим предимно с домашни продукти, а десертите ни се приготвят лично от собственичката с много любов.

Доверете се на нашия дългогодишен опит и заповядайте!

Очакваме ви!