Търсене

Виж профил

Басейн с бар село Бенковски

BOHEMY POOL е бягство от натовареното ежедневие, уникално съчетание между басейн, градина, bar & kitchen. Мястото на което да откриеш спокойствието в себе си.

Целта ни е да предоставим най-доброто на нашите клиенти. Приятелско обслужване и атмосфера ,която да Ви зарежда със спокойствие и положителна енергия, както в делничните, така и в почивните дни.

POOL

Басейнът на BOHEMY е с размери 20 м. на 7.5 м. и дълбочина 1.40м. Идеално място за среща с приятели релакс и забавления. Тук може да поплувате или просто да се насладите на един лeжерен ден под слънчевите лъчи и зеленината. Когато работният ден е зад Вас, посрещнете залеза с разхлаждащо питие и подбрана храна.

BOHEMY POOL BAR & KITCHEN

Нашето разбиране, че всичко може да се подобри, ни мотивира ежедневно да търсим нови предизвикателства, да експериментираме, и да усъвършенстваме вкусовите емоции, които предлагаме на Вас, нашите гости. Обещаваме непосредствено да търсим възможности за подобряване на ястията ни, и да внасяме в менюто си нови и интересни съставки, които да разнообразяват вкусовите Ви усещания. Надяваме се да Ви вдъхновим и заедно да открием нови преживявания. BOHEMY POOL  разполага с 46 места на закрито и 34 места в градината край басейна. През летните месеци заведението е отворено от страната на басейна, което създава усещане за едно общо пространство.

Менюто предлага избор от свежи салати, разядки, няколко морски предложения и ароматно барбекю.

BOHEMY POOL BAR & KITCHEN  може да се погрижи за Вашите празници! При нас може да отпразнувате Вашите тържества, като екипът ни ще се погрижи за селектирани менюта и приятното Ви изкарване!

ОГРАНИЧЕНИЯ

На територията на басейна не се допускат лица под 16 години без придружител, както и лица в нетрезво състояние, под влиянието на алкохол или други упойващи вещества. Екипът на BOHEMY си запазва правото да откаже достъп или да преустанови достъпа на всяко лице, което може да представлява опасност за посетителите или персонала. Внасянето на храни и/или напитки е забранено!

СИГУРНОСТ

Обектът е под постоянно видеонаблюдение. BOHEMY се охранява от частна охранителна фирма. BOHEMY не носи отговорност за инциденти и/или наранявания и злополуки на територията на комплекса. Посетителите носят пълна отговорност за личната си безопасност, включително и при ползването на басейна. BOHEMY не носи отговорност за Вашия личен багаж, документи или вещи.

ЗА НАС Е ЧЕСТ ДА СТЕ НАШИ ГОСТИ !

Opening Hours

Понеделник

от 9:30 до 24:00ч.

Вторник

от 9:30 до 24:00ч.

Сряда

от 9:30 до 24:00ч.

Четвъртък

от 9:30 до 24:00ч.

Петък

от 9:30 до 24:00ч.

Събота

от 9:30 до 24:00ч.

Неделя

от 9:30 до 24:00ч.