Търсене

Виж профил

Образователен център София

Образователен център Brainland е учебен център за работа с деца между 4 и 14-годишна възраст. Предлагаме групови и индивидуални уроци по английски и български език, математика и програмиране. Организираме както полудневна ученическа занималня през учебната година, така и лятно училище през лятото.

Магическото пространство, където Вашият малчуган ще учи английски език, докато се забавлявa. Мястото, което ще обогати знанията на Вашето дете по български език, литература, математика и програмиране. Начинът Вашият тийнейджър да се подготви успешно за националното външно оценяване след 7. клас.

Ние сме млад, позитивен и креативен екип, който обожава децата и вижда в тях смисъл, вдъхновение и неописуем положителен заряд. За нас комуникацията с малчуганите и тийнейджърите е най-естественият процес, а работата с тях е изпълнена с огромно удоволствие и удовлетворение.

Създадохме „BRAINLAND“, за да поемем заедно с нашите ученици към едно вълнуващо приключение в магическия свят на знанията. Не просто образователен център, а място, където образованието и забавлението са преплетени, а усмивките на лицата на учениците ни са най-важният ни приоритет!

Свържете се със собственика