Търсене

Виж профил

Къща за гости Буковец

Заповядайте в Къща за гости Хепинес Буковец, в красивото село Буковец. То се намира на 8 километра от Дряново и на 15 км. западно от В.Търново, на 455 м. надморска височина с разкошна панорама към връх Ботев, Бузлуджа и връх Шипка. В района има 11 манастира и няколко еко пътеки. Природата наоколо е невероятна, чист въздух и кристално чиста вода.

Хепинес Буковец е 150 годишна каменна къща намираща се в горната част на селото, с невероятна гледка към буковата гора и е специално място за почивка. Къщата разполага с 4 стаи, всяка от които има самостоятелна баня и тоалетна. В стаите има спалня, като при нужда осигуряваме и две допълнителни легла.

Механата е разположена на първия етаж: оборудвана кухня, готварска печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, тостер, кана за затопляне на вода. Къщата се отоплява с локално парно. Телевизия с Булсатком.

Непосредствено до къщата има барбекю, пещ, ъглов миндер. Навън разполагаме с два отопляеми басейна – 28 градуса с размери: 7.40 / 3,60 / 1,60h детския е с размери 3 /0.70, тенис на маса, хамак, кът за сядане, шезлонги с чадъри, дървена люлка.

Най-новата ни придобивка е перлена вана, която извършва подводен микромасаж на цялото тяло. Масажа се извърша от микромехурчета, които възстановяват жизнените сили, помагат при някои травми и имат отличен ефект при борбата с наднормено тегло. Разполагаме и с инфраред сауна за 5-6 човека, която не пречи на хора със сърдечни заболявания. Ваната и сауната могат да се ползват през цялата година.

За комфорта на нашите клиенти къщата се отдава самостоятелно.

Заповядайте

Свържете се със собственика