Виж профил

Италиански ресторант София

Италия в центъра на София! Добре дошли в CAOS Pasta & Pizza To Go.

CAOS е мястото, където можете да опитате вкусни италиански ястия, приготвени по традиционна италианска рецепта. Потопете се в перфектна комбинация от вкусове, аромати и красиви цветове поднесени в чиния.

Нашата философия:

В основата на нашата философия е прясно приготвената храна на място. Използваме само висококачествени и свежи продукти. Ние от екипа на CAOS сме убедени, че няма нищо по-хубаво от прясна, ръчно приготвена паста, съчетана с вкусен италиански сос. Именно затова, кухнята ни е здравословна, ароматна и лишена от неприятни съставки и консерванти. Приготвени с помощта на най-първокласните продукти, нашите пици, пасти, салати, сандвичи и кроасани са идеални за тези, които искат да се насладят на ястия с високо качество. В CAOS, целим да ви осигурим приятна атмосферата, с бързо обслужване и вкусна храна, където поръчката ви ще бъде готова за по-малко от 10 минути.

Кухня:

Пица приготвена по традиционна италианска рецепта  – Романа. Произхождаща от Рим, рецептата подкрепя изцяло философията на италианската кулинария.

Прясна паста приготвена на място. Безупречен вкус и качествени продукти. Изберете вида прясна паста, който предпочитате, добавете вкусен сос по избор и се насладете на едно италианско изкушение, което ще погали сетивата ви.

Видове прясна паста: фусили, пене, пълнозърнесто пене, талиатели, спагети.

Изкусителни десерти и свежи авторски салати направени по рецепта на нашите готвачи, а защо не в комбинация с чаша италианско вино?

Сандвичи и пресни топли кроасани приготвени на място.

Удобства:

Заведение CAOS предлага и доставки чрез Тakeaway. Подарете си италианска вечер, седем дни в седмицата.

Opening Hours

Понеделник

от 09:00ч. до 22:00ч.

Вторник

от 09:00ч. до 22:00ч.

Сряда

от 09:00ч. до 22:00ч.

Четвъртък

от 09:00ч. до 22:00ч.

Петък

от 09:00ч. до 22:00ч.

Събота

от 12:00ч. до 22:00ч.

Неделя

от 12:00ч. до 22:00ч.