Cherryvan – услуги с автовишки

Строителна техника под наем | Автовишки под наем | Услуги с автовишки в Силистра | Строителни машини под наем Силистра

Контакти


Адрес

гр.Силистра, ул Ген. Тошев

GPS

44.112365262078, 27.264827277062

Телефон

електронна поща


Работно време

Място за реклама


Ние сме специализирана фирма, предлагаща висококачествени услуги с автовишки и под наем строителни машини, съобразени с вашите нужди и изисквания. Нашата цел е да ви предоставим най-съвременното оборудване и професионалното обслужване, които да ви помогнат да реализирате успешно вашите проекти.

Ако имате нужда от достъп до високи и труднодостъпни места, нашите автовишки са вашето решение. Разполагаме с разнообразие от автовишки с различни височини и работни радиуси, които ви позволяват да извършвате работи на височина с лекота и безопасност. Нашите оператори са професионалисти с голям опит и ще ви осигурят качествено и безопасно изпълнение на всяка задача.

За вашите строителни нужди предлагаме разнообразие от строителни машини под наем. В нашия парк от оборудване ще откриете багери, товарачи, вибро плочи, компресори и други машини, които са ви необходими за успешното изпълнение на строителните проекти. Нашите машини са добре поддържани и отговарят на най-високите стандарти за безопасност и ефективност.

Ако имате нужда от скеле за вашите строителни или поддръжкови дейности, ние ви предлагаме под наем скелета, които отговарят на вашите изисквания. Нашите скелета са изработени от висококачествени материали и са лесни за монтаж и демонтаж, предоставяйки ви стабилност и сигурност при работа на височина.

За повече информация и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 089 827 1300. Нашите отзивчиви и професионални специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящото оборудване за вашите нужди и ще ви предоставят подробна консултация и съвети.

Cherryvan е вашето надеждно решение за услуги с автовишки, под наем строителни машини и скеле в Силистра и региона. Доверете ни се и ние ще се погрижим за безопасността и успеха на вашите проекти!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *