Търсене

Виж профил

Уютен ресторант София

Ресторант Casa Bella е уникално заведение, което се намирa в гр.София. Тук може да се насладите на богато и разнообразно обедно меню. Във времена на “сложни” рецепти и фюжън течение, Вие изберете българското. Ние се гржим менюто всеки ден да е богато, прясно и вкусно. Готвим с проверени продукти и доставчици.

В ресторант Casa Bella може да отпиете глътка висококачествено кафе; да се поглезите с топъл чай и приятна обстановка; Може да хапнете вкусно в обедната си почивка; Може да вземете и храна за вкъщи. В забързаното ни ежедневие и все по-малко оставащото време за готвене, ние сме Вашето решение.

Храната при нас е с високо качество. Не бихме си позволили да предложим нещо, което не бихме нахранили семействата си. Заведението е изключително подходящо за семейни празници, рождени дни, абитуриентски….и разпивки в приятели.

Имаме удоволствието да ви предложим едно уникално кулинарно изживяване съчетано с неповторима уютна атмосфера.В нашето меню можете да откриете най-доброто от типичната българска кухня и бихте останали очаровани.

Свържете се със собственика