Clean Box by Poydovski

Пране на автомобили | Детайлно интериорно и екстериорно почистване | Керамично покритие за автомобили | Озониране и дезинфекция на интериора | Пастиране и полиране на автомобили Пловдив

Контакти


Адрес

с.Оризари, на 5км. от гр.Пловдив

GPS

42.147915033942, 24.638301501784

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

9:00 ч. – 17:00 ч.

вторник

9:00 ч. – 17:00 ч.

сряда

9:00 ч. – 17:00 ч.

четвъртък

9:00 ч. – 17:00 ч.

петък

9:00 ч. – 17:00 ч.

събота

Почивни дни

неделя

Почивни дни

Място за реклама


В Clean Box by Poydovski, ние разбираме стойността и значението на вашето превозно средство. Ето защо предлагаме първокласно обслужване, което превръща вашата кола не просто в чисто превозно средство, а в истинско произведение на изкуството. Независимо дали се нуждаете от детайлно почистване на интериора и екстериора, професионално пастиране и полиране, или нанасяне на висок клас керамично покритие, нашият екип е тук, за да предложи най-доброто за вашата кола.

Услуги, които предлагаме:

    Детайлно интериорно и екстериорно почистване: Всяка щриха и всеки ъгъл на вашата кола ще бъде внимателно почистен и възстановен до блясъка, който заслужава.
    Пастиране и полиране: Специализираните ни методи и материали гарантират дълготрайно сияние и защита на вашето превозно средство.
    Керамично покритие: Полагаме висок клас керамични покрития, които предпазват боята и запазват новия вид на вашата кола за дълго време.
    Озониране и дезинфекция на интериора: Здравето и безопасността са приоритет. Нашето озониране и дезинфекция осигуряват чист и безопасен интериор.

Намираме се в гр. Пловдив / село Оризари (на само 5 км от града) и  гр. Бургас  и работим изключително с предварително записани часове, което ни позволява да се ангажираме изцяло с всяка кола, която посрещаме в нашето студио.

В Clean Box by Poydovski използваме само висококачествени препарати от световноизвестни и доказани марки като CarPro, Koch-Chemie, Gyeon и GTECHNIQ. Оборудването и машините ни са от водещи производители в бранша, включително BigBoi, The Rag Company и Rupes, което гарантира безупречно изпълнение на всяка една услуга.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *