Търсене

Виж профил

Професионално почистване Варна

“КристалНа” ООД Създадохме я официално лятото на 2018г с много трудности, с малко материали и една машина. С голямо желание, упорство и хъс за работа  стигнахме до тук!

Сега, вече 5г след това…. Имаме опита, професионалния поглед и голяма мотивация за още проекти.

Благодарни сме на всеки клиент, който ни се довери и ни повярва, че можем!

Предлагаме професионалите си услуги в полза на домакинството, в полза на заетите жени и семейства. Бъдете с близките си, направете нещо за себе си или, каквото желаете в момента, а ние ще се погрижим за уюта, топлината и чистотата във Вашия дом.

Това, което можем най-добре е:

Да изперем меката Ви мебел, автотапицерията и всичко с дамаска

  • Работим с Професионален Екстрактор на Керхер. Той впръсква  и изсмуква в дълбочина, а ако има нужда се ползват меки четки с естетвен косъм ( за да не нарани дамаската).Машината предлага най-добрия резултат при изсмукването на остатъчната влага в сравнение с всички конкурентни уреди. Това  дава възможност за бързо съхнене на текстилните площи след почистване. Нужни са само няколко часа, за да изсъхне напълно и да се ползва отново.

Основно почистване на домове и офиси (цялостно или частично)

  • Почистването е в зависимост от желанията на клиента. Включва прахосмукачка, обиране на прах по мебели и повърхности, контакти, осветителни тела, климатици (външно), почистване на ел. уреди, прозорци с дограмата, мокри помещения, подови настилки, тераси.
    Препаратите, който ползваме предимно са на Prouve. Полски са и са по каталог с поръчка. Изчистени от към химия, хипоалергенни, биоразградими, рециклируеми опаковки, с минимално съдържание на хлор, белина
  • Абонамент за почистване на офиси (не на домове).
  • Почистване с парочистачка (плочки и фуги).