La Belle Clinic

Клиника по дентална медицина Варна | Лечение и диагностика на дерматологични проблеми | Лечение и диагностика на дентални проблеми | Клиника по естетична медицина Варна

Контакти


Адрес

гр. Варна, ул. Д-р Анастасия Железкова 35А

GPS

43.218936524923, 27.926915274702

Телефон


Работно време

Място за реклама


Клиника по естетична медицина Варна

„La Belle” – най-новата и модерна естетична и дентална клиника във Варна. Клиниката е специализирана в апаратна и клинична диагностика и отстраняване на дерматологични проблеми, козметично моделиране на лице, лазерни процедури за лице и тяло от последно поколение, козметика и естетически и клинични стоматологични процедури и стоматологичен рентген.

Клиниката разполага с конферентна зала за семинари, курсове, обучения, лекции срещи и конференции. Залата е с капацитет на 14 стоящи места с интерактивен монитор, регулируемо осветление, вентилация и климатизация. Клиниката разполага със собствени парко места за клиенти.

Процедурите, които предлагаме са лазерна епилация с последно поколение апарат на Alma- Soprano Titanium, апарат за контуриране на тялото- стягане и топене Alma Prime X- единственият апарат във Варна. Почистване на лице с Derma clear апарат на Alma с 3 серума.

Най- добрият лазер за подмладяване на кожата. Стоматологични процедури и рентгена все още не са пуснати. В търсене на специалисти сме.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *