Coffee – distribution

Резервни части за вендинг машини | Кафе автомати | Сервиз за вендинг автомати | Ремонт на вендинг автомати | Резервни части за кафе машини | Продажба на кафе | Магазин за кафе машини | Магазин за кафе Перник

Контакти


Адрес

гр.Перник, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" №23

GPS

42.610973179903, 23.040519745884

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

от 08:00ч. до 17:00ч.

вторник

от 08:00ч. до 17:00ч.

сряда

от 08:00ч. до 17:00ч.

четвъртък

от 08:00ч. до 17:00ч.

петък

от 08:00ч. до 17:00ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Coffee Distribution е специализиран магазин за кафе, консумативи и вендинг автомати, който се намира в град Благоевград на улица Иван Михайлов 64, магазин 5, ще ни откриете и в град Перник на улица Кирил и Методий №23.

Магазинът Coffee Distribution е насочен към всички любители на кафето, независимо дали става въпрос за домашна употреба, професионални кафемашини или вендинг автомати. При нас ще намерите широка гама от висококачествени кафе сортове от различни региони по света, включително еспресо, арабика и робуста, подходящи за различни методи на приготвяне като капсули, филтърна кафемашина и други.

В Coffee Distribution се предлагат също така и консумативи като кафе капсули, филтри, мляно кафе и други добавки, които са необходими за перфектното приготвяне на вашето любимо кафе. Отделно от продуктите за домашна употреба, магазинът предлага и професионално оборудване за заведения, ресторанти, хотели и кафетерии, включително кафемашини, капсулни системи и други аксесоари.

Компетентният и отзивчив екип на Coffee Distribution е готов да ви консултира и помогне при избора на най-подходящите продукти за вашите нужди. Те ще ви предложат също така информация и съвети относно различните видове кафе, методите на приготвяне и оптималните настройки на кафемашината ви.

Ако сте бизнес собственик, Coffee Distribution предлага вендинг автомати, които осигуряват бързо и удобно приготвяне на горещи напитки, включително кафе, както и разнообразие от други напитки.

Coffee Distribution е идеалното място за всички любители на кафето, които търсят качествени продукти, голямо разнообразие и професионално обслужване.

Посетете магазина в Благоевград на улица „Иван Михайлов“ №64, магазин 5, или в Перник на улица „Кирил и Методий“ №23 и се насладете на незабравимо кафе преживяване.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *