Виж профил

Ресторант Бухово

Cover Bar end Diner е семеен ресторант, създаден на основата на традиционните семейни ценности, с много отдаденост и любов към хубавата храна! Когато посетите Cover Bar end Diner, може просто да се отпуснете и да се насладите на вкусната  храна, приготвена от нашите  готвачи, хубавите вина и превъзходното обслужване. Всичко това съчетано с непринудена и в същото време стилна атмосфера, където всеки един гост може да намери своя уют! Ние предлагаме на нашите гости винаги прясна, първокласна храна, без консерванти и подобрители. Ястията ни са професионално приготвени. В Cover Bar end Diner предлагаме домашно-приготвени месни и морски специалитети, разнообразие от салати, предястия и десерти. В Pizza Bar & Dinner La Toscana може да се насладите на приятелска атмосфера и домашен уют! Ние вярваме, че нашият ресторант е мястото, което търсите!

Как да организирате фантастично парти?
Организирането на партита е едновременно забавно и не особено забавно. От една страна, трябва да определите как ще изглежда и кой ще бъде поканен, меню, напитки… От друга страна, е голяма отговорност да насочите протичането му в правилната посока. Това е огромен стрес и може да доведе до това, че да не успеете да се насладите напълно на собственото си парти. За това се доверете на Cover Bar end Diner. Ние ще Ви помогнем в изграждането на няколко степенно меню, създаване на празнична и комфортна обстановка за вас и вашите гости. Бургас ул. Съединение 7 тел. : 088 602 2702

Cover Bar end Diner ускорява пулса на лятото със своята уникална музикална програма, тематични DJ партита всеки ден и изпълнители на живо.

Високите музикални градуси и свежото настроение са гарантирани!

Ако не можете да дойдете при нас, може да поръчате храна за вкъщи на телефон 088 602 2702

Opening Hours

Понеделник

Почивен ден

Вторник

9:00 ч. – 23:00 ч.

Сряда

9:00 ч. – 23:00 ч.

Четвъртък

9:00 ч. – 23:00 ч.

Петък

9:00 ч. – 23:00 ч.

Събота

9:00 ч. – 23:00 ч.

Неделя

9:00 ч. – 23:00 ч.