Виж профил

Ветеринарен кабинет Казанлък

Амбулатория Доктор Кости отвори врати на 14.04.2017. Клиниката разполага с изследване на кръв-биохимия и пкк, ехограф, анестезиологичен апарат, зъболекарска машина, микроскоп, монитор, електроскалпел, зъбен скалер, и др. Предлагаме профилактика и лечение на болестите, както и всякакъв вид хирургия-на меки и твърди тъкани, пластики.

Благодарение на анестезиологичната апаратура позволяваща хирургия на много възрастни и рискови пациенти, заявяваме че много от пациентите ни над 15 годишна възраст се радват на пълноценен живот. Основно клиниката се занимава с хирургичните болести на първо място, но не и на последно е лечението на вътрешните заразни и незаразни болести, както и акушерството.

Имаме добър специалист по образна диагностика и хирургия. Разполагаме и с всички видове диагностични тестове. Не на последно място разполагаме с прекрасни лечебни храни на немската марка Вирбак. В клиниката работят д-р Димитър Бяндов специалист по образна диагностика и вътреяни болести и д-р Петя Димова специалист по хирургия.

Много скоро клиниката ще разполага с стационар и хотел за домашните любимци, както и с отделно помещение за рентген.