Търсене

Виж профил

Къща за гости Сапарева Баня

Къща за гости Dani Dream се намира в непосредствена близост до центъра на гр. Сапарева баня и на 100 метра от средновековната църква „Св. Никола“. Къщата разполага с общ капацитет от 12 легла, разположени в 3 двойни и 2 тройни стаи, като всяка от тях разполага със собствен санитарен възел. Две от стаите са с тераси, а две с изход към двора. В прекрасния озеленен двор има голямо външно барбекю и удобен кът за хранене с маса за 10 души, а за удобство на гостите напълно оборудвана кухня с всички необходими електроуреди – микровълнова печка, хладилник, ютия, фурна, на самообслужване. Кухнята и барбекюто се ползват до 23:00 ч., с оглед спокойствието на всички гости. За най-малките е на разположение детски кът с играчки, катерушки и пясъчник.

На територията на къщата, всеки гост може да ползва безплатен интернет, както и безплатен паркинг.

Част от удобствата, които предлагаме са градински зеленчуци, собствено производство, както и закуска по предварителна заявка.

В района има много магазини и заведения за хранене.

Предлагаме туристическа информация и възможност за контакт с хора, които организират преходи до 7-те рилски езера и други интересни забележителности в региона.

Свържете се със собственика