Търсене

Виж профил

Магазин за бои Пловдив

В нашият магазин ще намерите широка гама от професионални италиански  и гръцки мазилким, както и бои: RIVES, LOGGIA, DULUX, VIVECHROM, ER-LAC;

При  нас ще намерите най-качествените материали на разумни цени.   Материали за ремонт сухи строителни смеси. Извършваме  строителни ремонтни  и довършителни дейности- шпакловане, боядисване, мазилки.

Услуги

Монтаж на гипсокартон, окачени тавани, хънтър, ръчно и машинно шпакловане, ръчно и машинно боядисване и декоративни мазилки. Професионални консултации и съвети отностно довършителните ремонти. Извършваме професионално машинно боядисване на индустриални обекти.

Безвъздушния метод за нанасяне на бои има много предимства като: изключителна бързина на боядисване, безрелефен финишен ефект,контролиране на дебелината на слоя на материала.Прилага се, както за големи, така и за малки обеми работа.

Фина шпакловка: полагане на ръчна или машинна фина шпакловка. Предназначението на този вид шпакловка е постигане на финишно покритие върху гипсови шпакловки, гипсофазер, гипсокартон или за изглаждане на релеф от мечета и четки от предишно боядисване, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини.

Полагането на фината шпакловка се извършва с готови пастообразни смеси. Нанася се ръчно или с машина за безвъздушно боядисване, след което се изглажда с подходящи за целта инструменти. Използването на такъв тип материал, позволява лесното му шлайфане след изсъхване. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване.

Свържете се със собственика