Търсене

Виж профил

Италиански ресторант Пловдив

Ресторант, който да е различен и интересен?

Да се насладите на ароматно и галещо небцето вино?

Е, имаме добра новина – намира се на ул. „Александър Екзарх“.

Очаквайте неочакваното.

След като отворихме врати, с ентусиазъм очакваме следващите срещи с вас! Италия е любима дестинация, оставете се в наши ръце, за да ви покажем защо е така.

Каним Ви да се насладите на вкусна италианска храна, приготвена по приказен начин и авторски рецепти.В d`Asti Osteria Italiana използваме пресни и сезонни продукти от малки локални фермери с които сме се запознали лично. Останалите ни – трайни продукти (зехтин, сирена, колбаси, брашна), са от 100% италиански произход.

d`Asti Osteria Italiana е проект в основата на който стои нашата филисофия за използване на възможно най – висококачествени продукти с ясен и гарантиран произход, които търпят възможно най – минимална обработка, за да запазят и подчертаят естествените си вкусове и качества. Тази философия, всъщност, стои в основата на цялата италианска кулинария.

В допълнение на това ви очакваме с чаша вино от нашата подбрана селекция вина, изпълнени с божествен аромат, вкус и текстура!

С повод или без, с близки и приятели!

Хубавата италианска храна и приятната атмосфера ще направят вечерта Ви още по-приятна! Какво предлагаме? Уютна обстановка, подбрани италиански специалитети и ароматно и отлежало вино – малките неща от живота, които ни правят щастливи.

Свържете се със собственика