Виж профил

Детски парти център Враца

Просторен детски клуб в град Враца за организиране на детски рожден, детско парти, коледно парти, имен ден, училищни тържества и др. Детски парти център Враца.

Създадохме този детски кът с много любов и старание, вложихме в него цялото си сърце и въображение и събрахме под един покрив най-атрактивните игри и забавления.

И както казва Мечо Пух „Kолкото повече, толкова повече!”, такава е и нашата философия:

  • Колкото повече ИГРИ, толкова повече….
  • Колкото повече ЗАБАВЛЕНИЯ, толкова повече…
  • Колкото повече УСМИВКИ, толкова повече…
  • Колкото повече хубави СПОМЕНИ, толкова повече…
  • Колкото повече ПРИЯТЕЛИ, толкова повече….!

Подарете на детето си незабравими преживявания на най-хубавия му празник, защото децата заслужават НАИ-ДОБРОТО, а ние Ви обещаваме, че при нас те ще го получат.

ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ
За да пазим хигиената на децата, в залите за игра се влиза само с чисти пантофки или чорапки.
Деца под две годишна възраст се допускат в детския кът само с придружител.

Желателно е, придружителите на деца до три годишна възраст да влизат с тях в залата за игра.
За безопасността на децата, консумацията на храни, напитки, дъвки, бонбони, близалки и др. подобни в детския кът е забранена! Също е забранено и внасянето на малки играчки, електрически и остри предмети.
По време на парти или почасов престой, агресивното и буйно поведение на децата не се толерира и обслужващият персонал е длъжен да уведоми родителите.

Персоналът на „Kidsville“ е в правото си да не допуска или прекрати престоя на дете при проява на някой от следните симптоми:–кашлица, хрема, обрив, висока температура, остри болки в коремната област.
Служителите на Детският център се грижат за комфорта и забавлението на нашите деца, но не носят персонална отговорност при случайни инциденти или наранявания.

Занимаваме се с организация на детски рожден ден, детско парти, коледно парти, детска дискотека, имен ден, училищни тържества и други.