Търсене

Виж профил

Професионален грим София

Здравейте, прекрасни дами, изключително ми е приятно да Ви видя в моя websait, който създадох с много любов, специално за Вас! Аз съм Anny Dekart, сертифициран професионален гримьор, козметик и Lash Artist, занимавам се с грим от както се помня-непрофесионално, а последните години и професионално, след завършен курс за професионални гримьори в школата на Пепа Стоянова, която е номер 1 в бранша над 20години. Работя с най-висок клас козметика на световно ниво, също така предлагам и грим за чувствителна кожа с минерална козметика, която е подходяща и за бременни.

Предлагам професионален грим: дневен, вечерен, сватбен, за конкурси, балове, клипове, тв грим, грим за реклами, арт грим, грим за Хелуин, за хостеси за различни ивенти.

Гримирала съм за конкурса Мис България 2019та, Miss Play Mate2019та, Miss Play Mate2020, за „Нощта на скоковете / Night of the jumps“ по Канал 1, правих грим в последния клип на Били Хлапето и на други български изпълнители, също така съм взимала участие в различни събития, едно от тях е благотворителното събитие в НДК за изграждане на център за лечение на онкоболни деца в България.

Предрагам и професионален грим с минерална козметика за чувствителна кожа. Подходящ и за бременни дами.

Съставките на минералната козметика са подходящи за всички типове кожа, подобряват тяхното състояние след всяка употреба и гарантират безупречност всеки път.

Свържете се със собственика