Виж профил

Виж сайт

Вакуумно импрегнирания бор има отлични качества за издръжливост на външни условия. След монтажа е пропоръчително  да се увлажнява с вода, като по този начин се мие, и дървото се запазва в по-добър вид. Водата не пречи, а помага за поддържането на декинга от бор.

Препоръчитело е също да се третира с растително масло по ваш избор, което го предпазва от слънцето тъй като единствено слънцето през годините състарява декинга. За това нашата препоръка е веднъж в годината да бъде омасляван.

Декинга който предлагаме е два вида качество. Първо качество – без чепове. Това позволява на дървото да издържа на пряка слънчева светлина и на по тежки атмосферни условия като през годините променя само цвета си и става малко по тъмно. Второ качество е с чепове до 2,5 см. Което се препоръчва да се слага в помещения не изложени на пряка слънчева светлина.

Предлагаме стандартни плочки на пластмасова скара с размери 40х40 см и 80х40 см като разполагаме с два вида релеф на плочките. Едните са със стандартен релеф, а другите с гладка повърхност за заведениия и обществени сгради с по голямо натоварване.

Произвеждаме и декинг дъски с размер 10х3, 3х120 см  катодължината варира до 400 см. Извършваме монтаж като даваме гаранция за извършената от нас работа.

Свържете се със собственика

Нашите допълнителни услуги

Android

Android

Apple

Apple