Виж профил

Подаръци ръчна изработка Лом

Това е работилничка  в която се изработват продукти, стоки, предмети изцяло на ръка.

Всяка една моя творба или всяко едно мое творение е нарисувано, изплетено, сглобено, декорирано  от мен.

Всичко е ръчна изработка.

  1. Рисувам картини върху дървени платна, както и украсявам /декорирам/ рисувам върху дървени предмети (дъски за хляб, лъжици, бъркалки, кутия за бижута и т.н всичко което е от дърво) с техника пирограф или така наречена Пирография.
  2. Рисувам  картини върху платна, като използвам само  маслени бой.
  3. Изработвам гривни самостоятелни, за двойки „Тя и Той”, с изписване на име.Използвам PVC и метални мъниста, шнурове (конци) в най-различни цветове и дебелини като изцяло се сглобяват и изплитат на ръка.
  4. Изработвам мартеници най-различни видове  и модели.  Използвам PVC и метални мъниста, шнурове (конци), прежда, ширити в най-различни цветове и дебелини като изцяло се сглобяват, изплитат, аранжират  на ръка.
  5. Декорирам най-различни предмети (шишета, чаши, дъски за хляб, дървени шайби и т.н) с техниката Декупаж, като понякога  когато работя върху дървен елемент / предмет смесвам и двете техники декупаж и пирография.

Всичко което изработвам или рисувам без мартениците са индивидуални.

Направени са за даден човек, изразяващи негова страст, професия, събитие. Обвързани са  с най-различни поводи като рожден ден, кръщене, сватба, юбилей, дипломиране и много други.

Голяма част от нещата който изработвам/рисувам са по поръчка.

Това е хубавото на ръчната изработка, че на първо място е единствено на второ, че е уникално  и на трето, че е индивидуално.

Opening Hours

Понеделник

Денонощно отворен

Вторник

Денонощно отворен

Сряда

Денонощно отворен

Четвъртък

Денонощно отворен

Петък

Денонощно отворен

Събота

Денонощно отворен

Неделя

Денонощно отворен