Търсене

Виж профил

Професионална грижа за старееща кожа Стара Загора

Грижата за кожата е по-важна, отколкото прикриването й с грим. Това е мотото на бюти експерт Десислава Димитрова.

Всяка жена заслужава да се почувства специална, да отдели време и да се погрижи за себе си!

Десислава Димитрова предлага следните услуги:

Почистване на лице

„Поддържайте кожата на лицето си чиста!“

Знаем, че не е толкова лесно, защото изисква постоянство и уважение към себе си, а постоянството зависи от много неща. Когато отлагаме грижите за кожата на лицето си, тя също отлага своите грижи към нас. Почистването на лице е процедура, която е добре да се извършва всеки месец. По този начин кожата ни се освобождава от натрупалите се в порите прах, себум и микроорганизми. Повърхностният слой на кожата се почиства от вроговените клетки и тя отново диша и сияе!

Пилинг

Как пилинзите помагат за Изсветляване на кожата?

Зимният сезон е най-добрият момент за обновяване на кожата. Не е тайна, че пилингът е свързан с отстраняването на „мъртви” клетки от повърхността на кожата и помага при борбата с пигментните петна. Много добър ефект върху проблема имат някои естетични процедури, като химичен пилинг и диамантено микродермабразио. Какво представляват те и какъв ефект оказват на кожата ще научите в следвашите редове.

1. Химичен пилинг

Той може да бъде повърхностен, среден или дълбок. При повърхностния пилинг се използва силно разредена трихлороцетна киселина, плодови киселини и други. Коригира фините бръчки, сухата кожа и леките пигментации, свива порите. Средния пилинг използва по-силни киселини- най-често гликолова, салицилова, по-силен разтвор на трихлороцетна киселина, като те достигат до горната част на дермата. Използват се при по-изразени белези от акне, дълбоки пигментни петна и бръчки. Дълбокият пилинг напълно прониква в средния слой на кожата за отстраняване на увредените кожни клетки. Манипулацията дълбок пилинг се извършва само от опитен дерматолог.

2. Диамантено микродермабразио

– нежно премахване на мъртвите клетки с апликатор с диамантен връх. Ефектът е избистрен тен, подобрен релеф, а при редовно прилагане- повлияване на нарушенията в пигментацията.

3. За здрава и сияйна кожа

Процедури с BioRePeelCl3

Свържете се със собственика