Търсене

Виж профил

Микроблейдингът е ръчен метод за поставяне на пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати, веждите изглеждат напълно естествени и добре оформени.

Микроблейдинг или 3D вежди косъм по косъм е сравнително нов метод, при който не се използва машина за перманентен грим. Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати- напълно естествен вид на веждите. Пигментът се имплантира в базалната мембрана, разделяща епидермиса от дермата. Тази техника е по-повърхностна от татуирането.

 Микроблейдингът е подходящ при:

  • неправилна форма на веждите
  • редки вежди
  • частична или цялостна липса на окосмяването по веждите по медицински или други причини

Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използват микро игли. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. Когато не се използва машина, натискът при работа върху кожата е много добре контролиран и това позволява да се работи на ниво епидермис. Болката при тази процедурата е минимална, времето за заздравяване на третираният участък е около 10 дни, а крайния резултат са едни изключително естествени вежди.

Свържете се със собственика