Търсене

Виж профил

Заведение за бързо хранене Севлиево

Заведението „Десилена – Бързо хранене Севлиево“ Ви предлага една съвременна идея в обслужването и храненето. Нашата цел е да задоволим и дори надминем вашите очаквания, предлагайки Ви богато, прясно приготвено и балансирано меню, при това на конкурентни цени.

Приемаме предизвикателствата, които пазарът поставя пред нас, като основната ни мисия е да приготвяме вкусна и здравословна храна по традиционни български и световни рецепти. Ние не просто произвеждаме храна, ние приготвяме вашата храна с любов… Ценим вашето време и приготвяйки ястия вместо вас, пестим вашите усилия. Хапнете при нас в модерна обстановка.

Вземете за вкъщи и се насладете на приятния вкус в домашен уют или поръчайте обедно меню за Вашия офис. Очакваме да ви видим между нашите клиенти, които се наслаждават на вкусните ястия на нашите шеф готвачи. „Вкусната Къща“ приготвя храната с любов… вместо Вас!

Предлагаме обеден кетеринг и кетеринг за вашето фирмено или домашно празненство като освен стандартното меню може да се съобразим с Вашите вкусови предпочитания и бюджет!

Свържете се със собственика