Търсене

Виж профил

Почистване на кожен салон Кърджали

Гледка Detailig е сервиз от ново поколение за защита на автомобила. При нас ще получите компетентен съвет за най-добрата защита на Вашият автомобил.

В съвременната неблагоприятна пътна и атмосферна среда пастирането, полирането и надеждната защита на автолака вече не са излишен лукс, а абсолютна необходимост.

Само с миене на автомобила не е възможно да се отстранят упоритите замърсявания, които натрупани с времето трайно и в дълбочина се свързват с лака и така сериозно го увреждат.

Целта на професионалното пастиране и полиране не е отстраняване на драскотини (каквото е масовото разбиране), а постигане на една съвършено чиста и гладка лакова повърхност, осигуряваща перфектна основа за финалната и най-важната стъпка от технологичния процес – надеждната защита.

Защита под формата на дълготрайно (от 6 мес. до 1 год.) консервиращо покритие (вакса или силант) е най-добрият “бодигард” за лака и целия екстериор на вашия скъп автомобил.

Ето само някои предимства на дълготрайната защита, които може да получите при нас:

  • Трайно защитава автолака срещу всички вредни атмосферни влияния – UV-лъчи, киселинни дъждове, сняг, лед, влага и други.
  • Предпазва лаковата повърхност от механично увреждане и оксидиране в следствие на индустриално замърсяване, лоши пътища, луга, асфалт, агресивни измиващи препарати, дървесна смола, насекоми, екскременти от птици и други.
  • Предотвратява  преждевременното състаряване на лака -напукване, олющване, помътняване и други.
  • Поддържа лака в оптимална кондиция и съхранява задълго красотата,  оригиналния цвят и блясък на автомобила.
  • Прави поддръжката на автомобила несравнимо по-лесна, тъй като замърсяванията и сезонните предизвикателства изобщо не достигат до лака и много лесно се отстраняват от защитния му слой.
  • Съхранява задълго добрата визия на автомобила и така запазва висока продажната му стойност.

Препоръчително е процедурата да се извършва професионално 1 – 2 пъти в годината, или поне преди сезоните с повече предизвикателства – лятото и зимата.

Тази препоръка е в пълна сила, както за употребявани, така и за нови автомобили.

Ние сме център за цялостно детайлизиране на всички видове автомобили и пътно-транспортна техника.

  • Повечето услуги се извършват в рамките на предварително уговорен работен ден.
  • Разполагаме с мобилна група, която извършва услугите ни на посочен от Вас адрес.
Свържете се със собственика