Търсене

Виж профил

Детска градина от семеен тип София

Детска градина „Слънчо“ предлага целодневно отглеждане на деца от 2 до 7 години, от 8 ч. до 18 ч.

Часове за педагогическа дейност с цел усвояване необходимите знания за съответната възраст, съобразена с държавните изисквания за детските градини. Занимания по интереси, творчески работилнички, куклен театър. Йога практика и народни танци, храна, включени в цената.

Начален английски и руски език с допълнително заплащане. Хармонично общуване и зачитане индивидуалността на детето. Атмосфера на взаимоуважение и толерантност към всеки.

Професионална грижа от квалифицирани педагози с опит.
Групите са на разнородна възраст, като това дава възможност за добро обгрижване. Смесената група е една от най–естествените и близка до семейната среда форма на отглеждане, където малките се учат от големите, а големите помагат на малките. Когато децата се  организират в образователни дейности, изискващи възрастово разделяне, за тези часове всяка група работи в отделна занималня.

В името на детето грижата от двете страни /персонал и родители/ е основана на подкрепа, уважение и партньорство. За улеснение на родителите сутрешният прием става в интервал от 8 до 10 ч.

Таксата е 800 лв. на месец.

Работи се целогодишно с фиксирана великденска, коледна и лятна ваканция, които се уточняват в началото на всяка календарна година.

Детска градина „Слънчо“ работи в две бази с адреси:

• гр. София, ул. „Ралевица 73“ Б, комплекс „Алегро хоум“
• гр. София, ул, “Подуево” 19

Opening Hours

Понеделник

от 8:00 до 18:00ч.

Вторник

от 8:00 до 18:00ч.

Сряда

от 8:00 до 18:00ч.

Четвъртък

от 8:00 до 18:00ч.

Петък

от 8:00 до 18:00ч.

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден