Търсене

Виж профил

Бебешки магазин Казанлък

Добре дошли в детски магазин „Каспър“! Всички продукти са с гарантирано качество, издържан стил и на достъпни цени. Tук можете да намерите богат асортимент от детски дрехи, бебешки дрешки и аксесоари за вашите „малчугани“. Ние знаем колко е важно за едно дете не само да изглежда красиво, но и да се чувства удобно, именно за това сме подбрали стилни и практични облекла с гарантирано качество и на достъпни цени. Магазинът предлага различни видове бебешки храни като например млека, пюрета, вода, адаптирано мляко, млечни каши, сухари бисквити, чай,  и други храни за бебета, които са произведени съгласно изискваните стандарти за качество при бебешките храни.

В тях се съдържат изцяло натурални съставки биологично производство, които щадят стомаха на бебето и са безвредни. Богати са на ценни вещества и са с високо съдържание на витамини, които са нужни за правилното развитие на бебето. Те са произведени според принципите на биологичното земеделие.В тях има нулево съдържание на консерванти, оцветители и изкуствени аромати. В тях няма добавена сол или захар, добавена ароматизатори, сгъстители.

Натуралните съставки в бебешката храна носят всички необходими ценни вещеста на бебешкия организъм, за да расте бебето здраво и щастливо. Пюретата за бебета например биват такива с месо, зеленчукови и плодови пюрета, безглутенови, с мляко и без мляко, както и пюрета десерти. По консистенция те могат да бъдат както фино пюрирани, така и да съдържат едри късчета.

Бурканчетата бебешки пюрета се предлагат в различни разфасовки от 100-190 гр.

Адаптираните млека са богати на прoбиoтични култури, които са пoдoбни на тeзи, съдържащи се в xранocмилатeлната cиcтeма на кърмeнитe бeбeта.

Млечните каши съдържат важни хранителни влакнини, които спомагат за развитието на балансирана чревна флора. В магазина се предлагат също такива бебешки продукти, които са отличен избор за започване на захранване.

Бебешките храни се приготвят изключително лесно и бързо и предлагат практичност за ежедневието на родителя.

Предлаганите бебешки продукти от детски магазин „Каспър“ подлежат на постоянен строг контрол върху качеството по време на всички производствени фази , през които минава всеки продукт от суровина до готово изделие.

Благодарим Ви, че ни избрахте!

Продукти: Адаптирани млека,каши пюрета, сухари,вода, сокчета,паучове, бисквитки/ памперси, мокри  кърпи, козметика, биберони, шишета и т.н.

Opening Hours

Понеделник

08:30ч. до 18:30ч.

Вторник

08:30ч. до 18:30ч.

Сряда

08:30ч. до 18:30ч.

Четвъртък

08:30ч. до 18:30ч.

Петък

08:30ч. до 18:30ч.

Събота

09:00ч. до 14:00ч.

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика