Търсене

Виж профил

Двойна стая

Изберете двойните стаи, за да избягате от шума на града и да се насладите на пълноценна ваканция, наслаждавайки се на прекрасната гледка от своята тераса.   На разположение на гостите са следните удобства в стаята – високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор, климатик, мини бар,  баня с  душ, пълен комплект тоалетни принадлежности.

Тройна стая

Тройните стандартни стаи са прекрасен избор за настаняване на трима възрастни или двама възрастни и едно дете. На разположение на гостите са следните удобства в стаята – високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор, климатик, баня с душ, пълен комплект тоалетни принадлежности

Апартамент

Едностаен апартамент, обзаведен стилно с мека мебел за релакс. Апартаментът е с тераса и изглед към планината. На разположение на гостите са следните удобства – високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор, климатик, мини бар, пълен комплект тоалетни принадлежности.

Апартамент лукс

Просторен фамилен апартамент, предпочитан за семейно пътуване. Напълно подходящ за настаняване на четиричленно семейство. На разположение на гостите са следните удобства – високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор, климатик, мини бар, баня с джакузи и душ, пълен комплект тоалетни принадлежности.

Свържете се със собственика