Търсене

Виж профил

Торти по поръчка Велинград

Добре дошли в Магазин за домашни сладки!

При нас ще намерите сладки, торти, петифури, толумбички, тарталети, рука, постни сладки, брауни, фунийки, тригуни, пастички и други вкусотии по домашни рецепти събирани от всички краища на страната. Всяка рецепта е изпълнена стриктно с естествени продукти, които бихме използвали в собствената си кухня. Само опитайте някое от нашите сладки изкушения и ще се убедите!

Насладете се на любимите си сладки от детството, както и на много нови непознати вкусове, в които ще се влюбите от първата хапка.

Зарадвайте близките си с любимите им сладки, себе си – с нещо вкусно в обедната почивка или ни се доверете, за да направим празниците Ви още по-съвършени.

Доставка на сладки за сватба, рожден ден или кръщене са само част от нашите предложения за Вашите специални поводи.

Магазин за домашни сладки специализира в ръчно изработени сладки, соленки, торти и други десерти. При нас ще откриете вкусът от “едно време” пресъздаден в нашите сладки. Те са нашата запазена марка, която ни отличава от всички останали. Ние държим на вкусът и качеството. Не добавяме консерванти, подобрители и не използваме хидрогенирани мазнини.

В магазин за домашни сладки, можете да намерите всичко за вашият повод-рожден ден, сватба, кръщене, корпоративни събития или просто да си доставите наслада без повод.

За поръчки можете да ни пишете тук в страницата на магазина или да се свържете с нас на телефон +359 895 534 952

Свържете се със собственика