Търсене

Виж профил

Виж профил

д-р Румен Николов

След дипломиране в медицинския университет, специализира хирургия в много профилната университетска болница в гр. Варна.

От 2005 година на сам придобива редица квалификации от след дипломно и продължаващо обучение по естетична и реконструктивна медицина.

Преминава специализирани образователни модули в различни международни компании от Франция, Швейцария, Испания, Англия и САЩ за работа с хиалуронови филъри, ботулинов токсин, ревитализанти, перманентни силиконови импланти, лифтингиращи хирургични конци и т.н. Компетенциите включват не само работа с продуктите, но и възможност за представяне и обучение на други специалисти.

През цялото време непрекъснато повишава своите знания участвайки в престижни наши и международни научни форуми. Усъвършенства своите техники и компетенции чрез периодични обучения и мастерклас по естетична, реконструктивна и възстановителна медицина, провеждани в различни точки на света.

В момента освен частната си практика, работи като консултант и тренер – лекар за няколко престижни международни марки продукти прилагани в естетичната медицина.