Търсене

Виж профил

Доставка на пресни плодове и зеленчуци до дома София

„Хората, които ядат повече пресни зеленчуци и плодове, са с по-малко симптоми за психични заболявания, например депресия. Те са с по-високи нива са психологическо благополучие, признаци за което са доброто настроение и задоволството от живота!“

Предлагаме на пазара плодове и зеленчуци, вече близо 25 години. Занимаваме се основно с търговия на пресни плодове и зеленчуци и доставка до дома и офиса.

Стремим се да предлагаме сравнително високо качество продукция, но част от плодовете и зеленчуците, спадат към втори клас (второ качество).

По – голямата част от асортимента, който поддържаме е висок клас българско производство. Вносната стока, която предлагаме е с доказан произход.

При нас винаги можете да откриете пресни домати и краставици, а през по-голямата част от годината, пресни зелени салати, репички, пресен чесън, зелен лук, копър и магданоз.

Продукти, които също можем да доставим са тиквички, патладжан, зеле, авокадо и други.

В зависимост от сезона, предлагаме сочни ягоди, череши, малини, боровинки, грозде, смокини, праскови, нектарини, портокали, лимони, грейпфрут и други.

За да направите своята поръчка до адрес, можете да позвъните на тел: 0899 117 458, да се свържете с нас през контактната форма на страницата, или да ни пишете на страницата във Facebook.

Изберете от продуктите, посочете ни какво количество желаете и ние ще доставим вашата дневна доза витамини до вашата врата.

Свържете се със собственика