Виж профил

Поставяне на ботокс Бургас и Айтос

ФИЛЪРИ И БОТОКС – ЗАБРАВЕТЕ ЗА БРЪЧКИТЕ

Процесът на клетъчно деление, чрез който кожата ни се обновява, се забавя още в края на 20-те години на човека. Кожата губи своята влага и еластичност, появяват се фини линии около очите и устата. Лицето ни вече не е толкова стегнато и гладко както ни се иска.

Филърите са вещества, които се инжектират в определени зони на лицето с естетична цел за заличаване на бръчки, оформяне на лицевия контур, възстановяване на обеми, уголемяване на устни, подмладяване кожата на ръцете и др.

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии Clostridium Botulinum. Познати са няколко типа ботулинов токсин, като за целите на медицината се използва основно тип А и много рядко тип В. Инжектирането му в нищожни количества директно в мускулатурата предизвиква нейната релаксация и същевременно изглаждане на кожата. За естетични цели се ползва за заличаване на бръчките на челото, между веждите и бръчките около очите. Процедурата е безболезнена и напълно безопасна.

Ботулиновият токсин се използва и срещу повишено изпотяване (хиперхидроза) в областта на мишници, длани и стъпала.

  • Pluryal 1ml – 310 лв., Juvederm 0.550ml – 260лв – поставяне на хиалуронов фильр в устни и изглаждане на назолабиални брьчки. Мезотерапия 80 лв., Скинбустер – 180 лв.