Търсене

Виж профил

Семейна къща за гости Тревненски балкан

Къща за гости Dream House се намира в село Сечен Камък, община Трявна, област Габрово. Изцяло реновирана с нови мебели и уреди за удобство на своите гости. На 1ви етаж е разположена механа, тоалетна и оборудвана кухня – фурна, стъклокерамични котлони, хладилник с камера, ел.кана и тостер, кафемашина.

На втория етаж има 3 спални и баня с тоалетна, като банята е оборудвана със санитарни принадлежности от първа необходимост и сешоар. Стая „Ален Мак“ разполага е с едно двойно легло и разтегателен фотьойл. Стая „Градини с цвятя“ разполага с едно довйно и едно единично легло.

Стая „Славеят и розата“ разполага с едно легло персон и половина. На таванското помещение е разположена стая „Горски кът“ с едно двойно легло и едно легло персон и половина, две люлки хамак за забавление на малки и големи. Сателитна телевизи и WiFi. В механата има камина на дърва, която освен за уют, служи и за отопление на цялата къща. Къщата разполага с двор, веранда и паркинг.

Предлагаме Off-road разходка с автомобил 4х4 в Природен парк Българка или наем на автомобил 4х4 за самостоятелна разходка. Предлагаме спокойстове, уют и всичко необходимо за една приятна почивка. Очакваме ви!

Свържете се със собственика