Търсене

Виж профил

Детски магазин Пловдив

Добре дошли в нашия магазин за детски и бебешки дрешки и обувки – Дребосъчета. При нас ще намерите актуални модели с високо качество и на достъпна цена. Предлагаме огромен избор от чудесни бебешки и детски дрешки, маратонки, обувки, сандалки, както и всичко необходимо за новороденото.

Колекциите ни са голямо разнообразие от модели и цветова гама. Размерите на детските дрехи от 0 до 6 години, а на обувките от 16 до 31 номер.

Онлайн или на място във физическия ни магазин можете да разгледате богатия ни асортимент от красиви и качествени дрехи на различни утвърдени английски марки като Mothercare, George, Matalan, Marks & Spencer, Sportsdirect, Tuclothing, F&F и други.

В нашата колекция от бебешки дрешки ще намерите:

  • блузки, панталонки, суитчери, якенца за пролетта, зимни якета, топли бебешки космонавти, бодита, гащеризончета, ромпъри, пижамки, дънки, комплекти от няколко части, както и други дрешки, от които сами можете да формирате комплект. Помислили сме и за модерни бебешки дрешки като ризи, рокли, полички и др. В допълнение предлагаме и бебешки аксесоари – лигавници и чорапки.

Всички детски дрехи в магазина са красиви, модерни, практични и качествени. Колекциите ни от детски дрехи включват всичко необходимо за вашето дете:

  • дънки, тениски, туники, клинчета, панталонки, блузки, зимни якета, якета за пролетта, суитчери, жилетки, комплекти, пижамки, бельо. За лятото пък имаме страхотни къси панталонки, роклички, ризки с къс ръкав, потничета, дори и детски бански.

В магазин „Дребосъчета“ ще можете да завършите страхотната визия на малкото си съкровище с прекрасни буйки, обувки, маратонки, сандалки или чехли за лятото.

Независимо, че детският гардероб се подменя често поради бързия растеж на детето ,никога това не е причина ние да пренебрегнем модните тенденции или качеството на детските дрехи. Облеклото е изключително важно за да бъде детето ви щастливо и с добро самочувствие. Затова е много важно да отделяте подобаващото се внимание на облеклото му още от най-ранна възраст. Така ще му спестите много дискомфорт и ще възпитате в него усещане за стил и желание да се облича добре и в бъдеще.

Пазаруването при нас е лесно, бързо и удобно. А към всеки артикул сме добавили и частица любов, защото любовта е най-важна,  когато работим за децата.

Всяка седмица зареждаме и по нещо ново! При поръчки от други градове, работим с Еконт, като за направена поръчка над 100 лв., изпращаме с доставка за наша сметка.  За нас винаги на първо място е щастието на родителя и усмивката на лицето на детето.

Свържете се със собственика