Виж профил

Къща за гости Голям Извор

„Дървената къща“ е разположена самостоятелно  в красивата местност РАВНА, част от китното селце с.Голям Извор, намиращо се в Тетевенския балкан. Именно в този район „Васил Левски“ създава първия революцйонен комитет в България.

Гостите могат да разнообразят преживяването си потапяйки се в атмосферата на 19век, чрез разходка до къщата- музей „Васил Левски“, килийното училище, както и до един от най-красивите манастири Гложенският. Дървената къща сенамира на 79км. от София в голямата си част е магистрала, а главният път на селото е цялостно реновиран.

Ситуирана е край горските планински склонове в горната част на местноста Равна. Създадена е почти  изцяло от естествени материали ката дърво и камък, за да се слави с красотата на природата в този край. Къщата разполага с 2 спални помещения, всяко от които има свой собствен санитарен възел.

Климатизирана е. На разположение е и оборудвана уникална дървена кухня, както и гостна с камина. Къщата разполага с голям двор, където гостите могат да отмарят още по близо до природата, събирайки слънчеви лъчи или разказвайки си истории край обособеното огнище.

Удобства:

– Телевизия
– Интернет
– Озвучителна колона
– Паркинг за 4/5 коли

Гостите могат да получат домашно приготвена храна от района при предварителна заявка, както и живописна офроуд разходка из Тетевенския Балкан. Предлага се също АТВ.

Оставете лукса и елате при нас в гората на нещо истинско, приказно и различно.

Цени

  • Капацитет на къщата 6+2;
  • Цени една нощивка 250лв;
  • Две нощувки 400лв;
  • Празнични промоций две нощувки + печено агне и бутилка домашна ракия 600лв.;

Адрес:

Адрес:

село Голям извор, обл. Ловеч, общ. Тетевен

Телефон: