Търсене

Виж профил

Натурални кремове Левски

Магазин Екомания е отворен  през ноември 2014 год.  Специализирани сме в продажбата на  био и натурална козметика, перилни и  почистващи препарати. При нас ще откриете богата гама от етрични масла, шампоани, балсами за коса и тяло, кремове изработени изцяло от натурални продукти, сапуни ръчна изработка, натурални продукти за деца и др.

Почистващите препарати също са произведени от натурални продукти.  Логото на магазина е  „Здраве, чистота и красота от природата”. Основни дистрибутори, с които работим  са: „Велеви фарма’’; ”Фито козметик”; ’’Био херба’’.

Върнете се към природата и си подарете най-доброто, която тя предлага. Натуралната  козметика и био козметиката съдържат само чисти природни съставки с изобилие на витамини, хидратиращи вещества и антиоксиданти, които подкрепят и стимулират естествените функции на нашата кожа. Благодарение на отсъствието на синтетични вещества, като консерванти, изкуствени оцветители или парфюми, природната козметика не натоварва организма и опазва околната среда.

Свържете се със собственика