Виж профил

Еленски деликатеси Елена

За производството на месни деликатеси Велев използваме основно месо от доверени свинеферми и частници в района. За нас е важно партньорството ни с ферми, които отглеждат животни с по-естествен и традиционен начин на хранене. Но всички бутове или други меса, които постъпват при нас преминават през всички необходими лабораторни тестове и ветеринарни изследвания.

В модерният цех на фирмата, която е с единствената у нас сушилня на естествена вентилация, освен прочутия Еленски бут правят още сушено филе и свински врат без стабилизатори и добавки, осолени и овкусени само с чубрица и подправки. Бутовете са от българска порода прасета и са съхнали минимум 14 месеца.

Продуктите на Еленски деликатеси Велев можете да откриете в първия по рода си магазин за месни деликатеси, съчетан със стилна винарна. Не къде да е, а в родната къща на голямата любов на поета Пейо Яворов – Мина в центъра на град Елена, където ще откриете месни деликатеси произведени по стара семейна рецепта в духа на възрожденския стил.

Еленски деликатеси Велев е носител на Златен медал, с диплом на международната специализирана изложба „Месомания 2014”.

 

  • Еленски деликатеси Велев бяха създадени, за да се докоснат хората до нещо пренесено през вековете до днес! Вкус, достигнат с постоянство и усъвършенстване, без компромиси в качеството! Вкус, носещ частица атмосфера от Eленския Балкан!
  • Насладете се на автентичен вкус и семейна традиция! Автентичният вкус, присъщ само и единствено за Еленския балкан и семейна традиция от рецепта съхранявана над 5 века.
  • Ние, от месни деликатеси Велев, приготвяме всеки продукт, запазвайки местния автентичен вкус на сурово-сушените деликатеси и същевременно избягвайки всякакви стабилизиращи изделия.