Търсене

Виж профил

Микроблейдинг Габрово

Microblading by Eleonora Guchkova- Вниманието и детайлът са част от моята работа. Прецизността, с която се отнасям към всяка дама ме прави предпочитан избор на специалист. Вие поверявате Вашата визия в моите ръце. Този факт, сам по себе си е гарант за добрата ми работа.

Микроблейдингът е ръчен метод, който и нежен и щадящ. При този метод чрез много фини игли се поставя пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. По това си прилича и се отличава от татуирането – много по-повърхностно е, което означава, че я няма неприятната болка. Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче, което прави визията изключително естествена.

Всеизвестен e фактът, че веждите са рамката на нашето лице и правилната им форма подчертава още повече очите ни. Те са изключително важни за цялостното излъчване на лицето. Не случайно почти всяка година водещите модни дизайнери променят формите им, като се стремят към все по-естествения им вид. В случай, че имате неправилна форма на веждите, с частична или цялостна липса на окосмяване по медицински или други причини, на помощ идва новата японска техника за рисуване на косъмчета върху веждите.

Свържете се със собственика