Търсене

Виж профил

Здравейте, Приятели !

Аз съм ЕЛИТА,

водеща, консултант и организатор на сватбени, лични и фирмени тържества.

Вече петнадесет  години част от моя живот e „ ПРАЗНИКЪТ НА ЛЮБОВТА “  – сватбените тържества на влюбени, развълнувани, прекрасни младоженци и техните семейства.

Как започнах ли? Нали знаете какво казват – че всички хубави неща в живота на човек се случват… случайно… или че няма нищо случайно… При мен се получи така  – започнах работа като обредник в „ Дом на младоженците“ – гр. Пловдив и разбрах, че вълненията на младоженците около подготовката и осъществяването на СВАТБАТА ме изпълват с изключителни емоции и съпричастност.

Пред мен заставаха стотици двойки . Някои от тях имаха нужда от помощ при организиране на тържеството, от присъствието на професионалист на самия сватбен ден. Пожелах да бъда този професионалист…и се подготвих за това!

Моите компетенции включват консултиране относно декорация, кетъринг, подготовка и провеждане на сватбено тържество, както се казва „от А до Я“; подбор на екип, в който да припознаете „ своите хора“ ; артистично водене на цялото тържество и всички ритуалипредбрачно консултиране – граденето на позитивни взаимоотношения  в брачната двойка са в основата на честването на “ЗЛАТНАТА СВАТБА“.

Работата ми ме срещна с много хора,  които са неизменна част от обслужване и обгрижване на всяко тържество – фотографи, видеооператори, артист – танцьори и изпълнители. Една голяма част от тях са мои добри партньори и приятели. Качествата на екипите, с които работя са:

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ПОЧТЕНОСТ, КОРЕКТНОСТ,  ТОЧНОСТ…

Днес – петнадесет години по-късно, скъпи приятели, аз все още се вълнувам от красотата на любовта, преоткрита във всяка младоженска двойка!

Благодаря на всички младоженци, които ми се довериха и ме удостоиха с честта да бъда част от подготовката и да споделя неповторимата емоция на техния сватбен ден и тържество!

Благодаря и на тези, които ще предпочетат ЕЛИТА да бъде техният гид във вълшебството СВАТБА!

Адрес

Адрес:

гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо 50, ет. 3

Телефон: