Търсене

Виж профил

Работя с луксозна козметика с най – високо качество на достъпна цена. За клиентите и за мен това е важно както те така и аз да сме доволни!

Предлагам ежедневен грим т.е дневен, нощен съответно с мигли или без по избор на клиента, абитуриентки, абсолвентски, сватбен и артистичен, хелуин грим. Правя и отстъпка за клиенти.

При сватби посещавам булката при необходимост на адрес или на някакви по големи мероприятия, но за мен е важно основно клиентите да ме посещават в студиото!

Гримът трябва да подчертава вашата естествена красота, но също така трябва да ви дава свободата да изразявате своята ярка индивидуалност. Ние ви предлагаме продукти за красота в крак с последните модни тенденции и най-важните продукти, без които не можете – спирала, червило, руж и фон дьо тен.

Козметика за ежедневните ви разкрасителни ритуали – за лице, очи, устни и нокти, нюанси, които отиват на всеки, независимо от визията. Независимо дали става дума за ежедневен грим или вдъхновяваща цветна комбинация, лесно можете да изберете продукт, с който да бъдете красиви от сутрин до вечер.