Търсене

Виж профил

Ресторанти Твърдица

Кафе-аперитив “Е.К.С.” се намира в гр. Твърдица точно на главната улица, до моста на река “Твърдишка”. Състои се от красива тераса с гледка към реката, зимна градина и централна зала. Заведението е подходящо за малки семейни тържества и чествания като в зимната градина, така и в централната зала се събират до 20 души. Ресторанти Твърдица.

Колективът ни се състои от млади и усмихнати хора, които са готови да Ви посрещнат приятелски и да отговорят на всички въпроси и изисквания. Менюто ни е разнообразно, като по поръчка могат да се приготвят и допълнителен асортимент от ястия, салати, коктейлни хапки и десерти. Всеки ден предлагаме различно обедно меню, разнообразие от супи и аламинути. Ресторанти Твърдица.

Заведението работи с къща за гости и ако се свържете с нас, можем да Ви осигурим уютни и удобни стаи за нощувки. При заявка предлагаме и организирани излети до едни от най-красивите кътчета на Твърдишкия балкан, Твърдишко-Еленския проход, потопената църква при язовир Жребчево, водопад “Скоковете” и др. Язовир “Жребчево” се намира само на 5 км от града и е подходящ за риболов и водни спортове.

Opening Hours

Понеделник

от 7:00 до 23:00 часа

Вторник

от 7:00 до 23:00 часа

Сряда

от 7:00 до 23:00 часа

Четвъртък

от 7:00 до 23:00 часа

Петък

от 7:00 до 23:00 часа

Събота

от 7:00 до 23:00 часа

Неделя

от 7:00 до 14:00 часа