Търсене

Виж профил

Ресторант с градина Пловдив

В един “Древен и вечен” град вече има ресторант, в който модерният комфорт, елегантност и изискан стил съществуват съвместно. Модерният комплекс „SBN“ се намира  в гр. Пловдив на бул.“Цариградско шосе“ № 16.  Собственост е на фирма “SBN – Виолета Беширова“ – EOOД ,  която е  създадена преди 30 години и днес вече  е компания с утвърдени традиции в областта на модата като производител на детска, дамска и мъжка конфекция, хотелиерство, ресторантьорство  и др. Разполага с един от най- модерните ресторанти, предлагащ огромно разнообразие от българската и международна кухня, сред елегантен и симпатичен стил на модерната и съвременна обстановка. Ресторант „SBN“  е перфектната локация, когато искаш да отдъхнеш, да се насладиш на вкусна и добре приготвена храна и да експериментираш с различни вкусове.

Менюто е завидно разнообразно, а приготвените специалитети невероятно добре съчетават в себе си традицията и новаторството. От заведението не спират да влагат голяма доза творчество във всяко ястие. Със семпло, но изключително апетитно меню, ресторант  „SBN “ спечели сърцата на ценители от близо и далече и вече доби огромна популярност само за няколко месеца. Заради кухнята, дизайна и обслужването си, заведението вече е любимо не само на пловдивчани, но и на много гости на града. Харесва им да отправят провокация към клиента. От усмивка на вратата, през приятния интериор, до бързото обслужване, тук винаги се стараят да предоставят на гостите си положителни емоции.

Ресторантът предлага огромна селекция от вина, насочени към изби с дългогодишна история във винопроизводството. Богатата  винена листа освен разнообразието от класически представители на нов и стар свят, акцент има върху българските вина, селектирани предимно от малки бутикови производители. Предлага се разнообразие от пенливи вина и шампанско, както и различни десертни вина.

Капацитета на ресторанта е 150 места, а на градината  на открито 200 места.

Ние може да организираме вашия семинар, вашата бизнес среща. Да планираме и да Ви предложим варианти съобразени с вашите нужди и желания.
Разполагаме с квалифициран персонал, място, възможности.
Мечтаете за приказна сватба, спомени за цял живот, …
Доверете ни се!

При нас може да организирате:

детски рожден ден, банкети, сватби, с музика на живо, семейна среща, ергенско парти, първа среща с гадже, рожден ден, среща с приятели, коледни партита, имени дни, Абитуриентски, детско парти, тържества, частни партита, моминско парти, бизнес среща, фирмени партита, юбилеи…

Екстри

собствен паркинг, телевизори, климатици, удобства за  частно парти, зарядно телефони, безжичен интернет,  детски кът, обедно меню, градина, барбекю…

Opening Hours

Понеделник

08-00 до 23-00ч.

Вторник

08-00 до 23-00ч.

Сряда

08-00 до 23-00ч.

Четвъртък

08-00 до 23-00ч.

Петък

08-00 до 23-00ч.

Събота

08-00 до 23-00ч.

Неделя

08-00 до 23-00ч.