Търсене

Виж профил

Професионално почистване на домове и офиси Пловдив

Extracleaning развива дейността си в сферата на професионалното почистване и поддържане на административни, офиси, жилищни и търговски обекти. Професионално почистване на домове и офиси Пловдив.

Техниката за домашно чистене не може да се сравнява с професионалната. Съвременните хора се радват на продукти на фантастично ниво, но нямат време да следят постиженията в тази област, а и е голям разход непрекъснато да се закупуват най-новите уреди и препарати. Абонирайки се за професионално услуги, могат наготово да се облагодетелстват от технологиите.

За Extracleaning удовлетворението от работата и постигнатите резултати е изключително значение. При нас ще намерите всичко, от което имате нужда вие и вашата сграда.

Предлагаме широка гама от дейности за поддържане на чистота в дома и офиса: машинно почистване на мека мебел, твърди и меки подови настилки; обезпрашаване и обезмасляване на различни повърхности; измиване на прозорци; хигиенизиране на санитарни помещения и др .

За Ваше удобство създаваме гъвкави, съобразени с нуждите Ви абонаментни и извън-абонаментни услуги.

Професионалната техника и препаратите, с които работим осигуряват почистване в дълбочина за дълготрайни и здравословни резултати.