Търсене

Виж профил

Спортно образователен център Варна

Частен детски образователен център/занималня. Частни уроци по език. Индивидуални тренировки. Занималнята е част от ФК Гранд Про .

На 1 септември, отвари врати нова занималня и спортно образователен център „Гранд Про“ в триетажна сграда, на метри от морската градина, „Аквариум“ и паркинг.

Занималнята разполага с просторни и уютни помещения, които предразполагат децата да се чувстват уютно като у дома си. В центъра има и физкултурен салон, където децата ще могат да спортуват или се разтоварват между занятията.

С помощта на висококвалифицирани педагози учениците ще пишат своите домашни и ще развиват своите умения. Екипът ще изисква обратна връзка от родители и учители, за да има представа на кой предмет повече да се наблегне.

  • Занималнята е пригодена за онлайн обучение (ако се наложи);
  • Предлагат се частни уроци по български и математика 1-4 клас;
  • Както и частни уроци по История, Български език и Математика след 5 клас;
  • Децата могат да участват в арт курс БЕЗПЛАТНО;
  • Вода и обяд са включени в цената;
  • Иновативен метод на обучение;
  • Транспорт от и до училище.
  • Такса: 400 лв. на месец или 20 лв. на ден.

Може да разчитате на обучение и тренировки на много спортове.
Групови уроци по английски език 80 лв. за 10 астрономически часа (60 мин).
Уникално местоположение в сърцето на Морска Градина на метри от плажа.
Децата, които посещават занималнята могат да тренират в клуба БЕЗПЛАТНО.
Ранно записване до 20.08 – 10% отстъпка от първият месец. При предплата за първи срок 10 % отстъпка. При Предплата за цяла година 15% отстъпка. При второ дете от семейството – 15 % отстъпка.

Валентин Веселинов, треньор и организатор на футболния клуб „Гранд Про“, има огромната амбиция да създаде собствена база. Той е с ясната представа, че трябва децата да тренират всеки ден в седмицата и затова са осигурени 5 тренировки седмично. Организират се турнири на местно и международно ниво, които са безплатни за децата, а партньорството с други международни огранизации дава възможност на талантите да посетят различни държави. Веднъж седмично децата имат Футболен Английски, работа с психолог и технико-тактическа тренировка, която се провежда в техния Спортно Образователен Център/Занималня.

Свържете се със собственика