Търсене

Виж профил

Торти по поръчка Бургас

Обичате десерти, заповядайте в Сладкарски магазин ФЕЯ!

Тук може да се потопите в света на изкушенията от торти, рула, пасти, еклери, кремове, както и обичаните толумбички, саралия, баклава, реване. Ще откриете вкусните сиропирани охлюви от детството и интересната баклава с локум. Изненадайте се с екзотичната арменска баклава с фурми, приготвена с любов от майсторката арменка Ерикнас. За тържества можем да предоставим табли с петифури, мини еклерчета, тарталети, фунийки, трюфелни топки.

Какво е празник без вкусна и красива торта!
Предоставяме каталози с бутикови торти за малки и големи, както и картинки с любимите герои от приказки, филми и игри. Стремим се да изпълним желанията на всеки клиент, който иска по негова снимка да се изработи торта.

Кафето е по-вкусно с бисквитка!
Опитайте ръчно изработените бисквитки, меденки, мъфинчета, ореховки, сусамки, тънките „китайски сладки” (но от Бургас), декорираните меденки за всеки празник – баба Марта, Велик ден, Коледа. Голямо разнообразие от насипни сладки и соленки от производители от цялата страна, с които може да се почерпите и изненадате гостите и колегите си.

Дете без бонбон? Не може!
Всяко дете обича дъвчащ бонбон, а каква е изненадата в устата от газирания. И малки и големи ще открият любимите си насипни бонбони, както карамелажни, така и шоколадови.

За любителите на чай – мед!
Предоставяме мед с гарантирано качество от сертифициран производител. Ще се подсладите с билков, липов, акациев, лавандулов и от магарешки бодил мед.
Приятелите изненадайте с ръчно изработена картичка и букет от бонбони.
С предварителна заявка можете да си ги поръчате.

В магазина има възможност на място да се подсладите с парче торта и кафе, а за децата сокчета и малки дребни пакетирани стоки.
Заповядайте в при нас!

Надяваме се клиентите ни да излизат доволи, с усмивка от магазина и с желание да се връшат отново.

Opening Hours

Понеделник

10:00 – 20:00ч.

Вторник

10:00 – 20:00ч.

Сряда

10:00 – 20:00ч.

Четвъртък

10:00 – 20:00ч.

Петък

10:00 – 20:00ч.

Събота

10:00 – 17:00ч.

Неделя

Почивен ден