Търсене

Виж профил

Кетъринг за обществени заведения Пловдив

Основната дейност на Фууд Деливъри Експрес ЕООД са специализирани доставки на храни и напитки за заведенията за обществено хранене.

Фирмата ни е сертифицирана съгласно стандартите ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 и ISO 14001:2004, с област на приложение търговия на едро с храни и напитки. Разполагаме със специално обучен персонал, запознат с всички нормативни документи на българското законодателство в областта на храните и преминал обучение по вътрешен одит на интегрираната система за управление на качеството и безопасността на храните и въведение в системи за оценка на риска и контрол на критичните точки / НАССР/.

Непрекъснато инвестираме в оборудване и обучение на персонала и се стремим да изпълним всички изисквания на нашите клиенти по отношение на качество и срокове.

Разполагаме с нов и модерен автопарк. Всички превозни средства са регистрирани съгласно изискванията на Закона за храните и отговарят на специфичните изисквания за превоз на хранителни продукти.

Ние сме основни доставчици на хранителни продукти за нуждите на детските градини, детски ясли и млечни кухни на територията на над 10 общини – Община Пловдив, Община Чирпан, Община Карлово, Община Сопот, Община Брацигово, Община Батак, Община „Марица”- Област Пловдив, Община Смолян, Община Лъки и др., както и социалните заведения и патронажи към общините.

Зареждаме болници и болнични заведения; домове за социални грижи за стари хора, за деца, за хора с увреждания; училища и висши учебни заведения, вериги магазини – „Метро“, „Карфур“, „Пикадили“, „Кауфланд“, „Била“, „Лекси“, „Триумф”.

Също така сме доставчици на големи хотелски вериги в курортните комплекси Слънчев бряг /хотел Марвел, хотел Нобел, хотел Актиния, хотел Чайка, хотел Виктория Палас/, Елените /хотел Атриум, хотел Андалусия, хотели Роял бей и Роял парк/, Златни пясъци, Борoвец, Пампорово.

Ангажирани сме с изхранването на поделения към Министерство на отбраната, Министерство на вътрешните работи, Държавен фонд затворно дело, дирекция Миграция, Народното събрание на РБ и др. държавни структури.

Горди сме да изхранваме животните в най – голямата зоологическа градина на Балканския полуостров – Софийският зоопарк, както и Зооветеринарния комплекс в гр. Пловдив.

С цел подобряване качеството на услугите, които предоставяме, сме свели до минимум покупките от втора и трета ръка. На база големите договорени количества на годишна рамка, на база на авансовите предплащания на големи количества, сме съумели да договорим цени, доста под пазарните за определени артикули. Имайки предвид големия обем на хранителни продукти, фирмата ни работи изключително само с производители и вносители.

Фирмата ни е регистрирала собствени търговски марки – „Трокадеро фуудс“ и „Густо“ и има сключени дългосрочни договори за изработка на продукти с показатели , отговарящи на изискванията за обществено хранене.

Организирали сме собствен внос на голяма гама от оферираните продукти. Осъществяваме внос на риба и рибни продукти от Латинска Америка, на месо и месни продукти от държави – членки на ЕС, на ядки и сушени плодове от Близкия Изток.

Основната ни складова база се простира върху 22 000 кв.м сухи и хладилни складове

Свържете се със собственика